July 18, 2010

Şam!


24 gündür Şam'dayım. Yazarken bana bile çok uzun geldi. Ama tek kelimeyle su gibi geçti diyebilirim. Bu kadar hızlı ve böylesine dolu dolu geçeceğini ben de tahmin etmemiştim açıkçası.


Suriye'de Facebook ve blogspot yasak olduğundan(ki tek sorun bu değil, yasağı bir şekilde halledebiliyoruz); internet bağlantısı aşırı yavaş olduğundan bloğuma istediğim sıklıkta yazamıyorum. Kafasına göre bazen sıradan bir sayfayı bile 7-8 dakikada açabiliyor. Bu yüzden fotoğraf yüklemek tam bir işkenceye dönüşüyor. Tamam bloğumu zaten gün gün güncelleyen biri değildim; ama buraya gelirken, aynı zamanda da bloğuma altın çağını yaşatmayı düşünüyordum ((:

Geldiğimden beri yaşadıklarımı yazsam kitap olur. Her ne kadar anında bildiremeyecek olsam da, her akşam yaşadığım günü not almaya çalışıyorum. Vakit bulduğum ilk fırsatta(umarım Türkiye'ye dönüşüm olmaz bu vakit); sıradışı anılarımı, fotoğraflarını çektiğim şahane mekanları ve bu mekanların hikayelerini paylaşacağım.




Tüm takipçilerime güzel günler! ((:

2 comments:

  1. Şam'a neden gittin arapça öğrenmek içinmi?

    Bu gün ilk sahur.Hayırlı ramazanlar olsun.

    ReplyDelete
  2. Arapçayı burada öğrendim, Şam'a iyice pekiştirmek için gittim :))

    Şam'daki internet yavaşlığı sağolsun netle bağlarımı inceltti. Geldiğimden beri de yoğunluktan ilgilenemedim. Ramazanın sonlarına gelmiş olsak da; hayırlı ramazanlar! ((;

    ReplyDelete